STRIPPENKAARTEN

Je bent een ondernemer en je bent eigenlijk altijd druk. Want naast ondernemer ben je ook personeelsmanager, je bent verantwoordelijk voor je administratie en je hebt naast een werkend bestaan ook een druk privéleven. Sommige werkzaamheden lijken vrij simpel, maar kosten veel tijd om uit te zoeken.

Bijvoorbeeld fotografie van uitgevoerde werkzaamheden en projecten of het vastleggen van evenementen, je website updaten. Je kunt dit zelf uitzoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarom hebben wij nu de strippenkaart, want samen sta je sterk(er)!

 

WAT IS HET?

Fotografie Marjan Noteboom biedt praktische ondersteuning op het gebied van fotografie, door middel van een strippenkaart. Met deze kaart koop je uren in die je op elk gewenst moment in kunt zetten. De kaart is onbeperkt geldig, simpel en duidelijk.

 

HOE WERKT HET?

Jij geeft aan wat je zelf kunt doen en wat je aan Fotografie Marjan Noteboom wilt uitbesteden. Uiteraard is in overleg van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan projectfotografie, fotograferen van events, social media portretten en foodfotografie. Of denk aan social media,  digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjesdigitaal briefpapier instellen in Microsoft Word.

Wij houden bij hoeveel uur je nog tegoed hebt. Zodra wij werkzaamheden uitgevoerd hebben, ontvang je van ons een overzicht. Hierin vind je een status van de verbruikte tijd en het openstaande uren-tegoed. Is het tegoed (bijna) op? Vul dan de strippenkaart eenvoudig aan, door een nieuwe strippenkaart aan te vragen voor 5, 10, 20 of 40 uur.

 

Als ondernemer ben je prijsbewust. Wat gaat me dit kosten? Dat is vast jouw eerste vraag.

– Strippenkaart S             5 uur €   375,-
– Strippenkaart M         10 uur €   625,-
– Strippenkaart L          20 uur €  1200,-
– Strippenkaart XL      40 uur €  2200,-

 

Voor eenmalige ondersteuning kun je het beste op basis van het uurtarief inkopen. Wil je vaker gebruik maken van ondersteuning? Dan is de strippenkaart voordeliger.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

– Uren inzetten wanneer het jou uitkomt
– Budgetzekerheid (vooraf betalen)
– Te gebruiken voor fotografie & diensten
– Flexibel inzetbaar
– Onbeperkt geldig
– *Niet overdraagbaar
– *Niet inwisselbaar tegen geld