Links

Fotostudio Markelo is een samenwerking tussen twee professionele fotografen. Marian Waanders en Marjan Noteboom hebben hier hun krachten weten te bundelen en beschikken sinds begin 2020 over een eigen bedrijfsruimte aan de Grotestraat 2 in Markelo. In de studio organiseren we naast verschillende shoots ook workshops en zijn we  veelvuldig aanwezig bij evenementen in Markelo.

Onder de naam Infinitum-fotografie richt ik me op alle vormen van afscheidsfotografie.  Alleen met het hart ben je in staat om goed te kunnen zien en de juiste beelden vast te leggen. Beelden die een belangrijke rol kunnen spelen bij het verwerken van het afscheid van een dierbaar persoon. Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Voor Infinitum Afscheidsfotografie is Marian Waanders de tweede fotograaf, om continuïteit te bieden. Daarnaast bewerkt zij reeds bestaande foto’s en optimaliseert ze deze voor de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.

 

Marian Waanders is mijn collega fotograaf in Markelo en back-up voor Fotografie Marjan Noteboom en Infinitum-afscheidsfotografie.  Voor haar ben ik back-up voor VerzinHet Fotografie en NewLife Photography.  Samen vormen wij Fotostudio Markelo en leggen wij diverse evenementen in Markelo vast. Ons motto: “Samen sta je sterker!”

 

 

Maarkelsnieuws
Maarkelsnieuws is dé lokale nieuwssite voor Markelo. Een vijf-koppige redactie en een vast team fotografen zorgt elke dag voor actuele nieuwsberichten en passend beeldmateriaal.

 

 

 

Fotoshoot tussen de koeien
Lachen, gieren en brullen tijdens een fotoshoot tussen de koeien. Samen met Marian Waanders zijn wij de huisfotografen voor de Twentse Boerin waar we dan ook regelmatig te vinden zijn  in de wei of in de stal. Maar ook voor kinderfeestjes, vrijgezellenparty’s of bedrijfsuitjes komen we graag naar de boerderij.