Goede doelen

Het bedrijfsleven wordt vaak benaderd voor acquisitie. Maar we kunnen helaas niet iedere aanvraag honoreren en daarom hebben we hiervoor elk jaar een budget gereserveerd waar je een aanvraag voor kunt indienen. Overtuig ons waarom we jullie moeten steunen en geef daarbij aan op welke manier. Het hoeft natuurlijk niet alleen om financiële steun te gaan, misschien zijn jullie wel geholpen met een mini reportage om de beelden op jullie website op te frissen. Een stukje tekst, uitleg…. geef het aan in de aanvraag!

Tweemaal per jaar beoordelen we de aanvragen namelijk op 15 maart en 15 september. Dus zorg dat je tijdig een aanvraag doet en misschien nemen wij dan wel contact met je op, om jullie te helpen. Aanvragen kun je insturen aan info@marjannoteboom.nl.

Door de jaren heen is ons fotoarchief enorm gegroeid. Zit je te springen om een specifieke foto en hebben wij die ons archief? Vraag dan eens naar de mogelijkheden…we denken graag mee maar ook in oplossingen!

In het afgelopen jaar hebben we iets kunnen betekenen voor  verschillende verenigingen en organisaties in Markelo:
Oranjevereniging Markelo – Obs de Zwaluw – Sportclub Markelo – Martinuskerk – Stichting Markelo Promotie – Hofmarketing – Maarkelsnieuws – Univé Hof van Twente Thriathlon – Doggyplons – Stichting Wielersport Markelo – Fietsvierdaagse Markelo – FoodGoan – Ossenhoornblazers Markelo – Stichting IJsbaan Markelo – Markelo’s Mannenkoor – Brandweer Markelo – Politie Hof van Twente.