Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie
Foto’s van het afscheid vormen een tastbare herinnering voor diegene die achterblijven. Een verdrietige gebeurtenis, zoals het overlijden van een dierbare is een moment dat u vaak in een roes beleeft. Een emotionele periode waarin de tijd als zand door uw vingers glijdt. Het vastleggen van deze dierbare momenten bij of net na het overlijden zijn waardevol voor de verwerking en geven u een tastbare herinnering. 

Deze foto’s vormen een blijvende herinnering aan uw dierbare: aan het afscheid, de rituelen rond begrafenis of crematie, de bloemen en kaarten, de arm om een schouder. Soms mogen we ook de laatste reis vastleggen, we weten hoe waardevol en troostend dat is voor de nabestaanden. We maken voor u ook graag een tastbare herinnering.

De keuze om deze momenten vast te leggen is heel persoonlijk. Soms ligt het toelaten van een fotograaf een beetje gevoelig. Maar we merken dat er steeds meer behoefte is om toch voor een afscheidsfotograaf te kiezen.

Herinneringsportret
Een herinneringsportret is een uniek geschenk: van grote waarde, heel persoonlijk, concreet èn tastbaar. Bent u (ongeneeslijk) ziek en wilt u een mooie tastbare herinnering laten maken voor de dierbaren die u achterlaat? Een foto van u, alleen of samen met familie of uw vrienden. Ook dát is afscheidsfotografie.

Op de website van Infinitum-fotografie vindt u alle informatie en prijzen.