Familiefotografie


Een speciale verjaardag, jubileum of een bijzondere gebeurtenis zijn vaak momenten waarbij een fotoreportage wordt gemaakt. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een reportage met uw paard, hond of kinderen. Niet altijd hoeft er een speciale reden te zijn om een mooie reportage te willen laten maken.

Voor een fotoreportage zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij fotograferen namelijk het liefst op een buitenlocatie. Natuurlijk hebben we hier overleg over en plannen we direct een nieuwe afspraak wanneer de weersomstandigheden de geplande fotoreportage belemmeren. Een fotoreportage voor ongeveer 4 personen duurt ongeveer een uur. Hierna worden de foto’s door mij standaard bewerkt. Na betaling van de gemaakte fotoreportage ontvang je van ons een link waarmee je de foto’s in een beveiligde digitale omgeving kunt bekijken. Tegen een meerprijs kunt u ook de gehele reportage ontvangen op een Usb stick of via WeTransfer.

Fotografie Marjan Noteboom behoudt zich het recht voor om foto’s te gebruiken voor de eigen website en facebookpagina. Heb je dit liever niet, geef dat dan even aan.

 

Tarief

1 persoon€ 135,--minimaal 15 bestanden
2 personen
€ 140.--
minimaal 25 bestanden
3 personen€ 150.--minimaal 30 bestanden
4 personen€ 160.--minimaal 35 bestanden
5 personen€ 175.--minimaal 40 bestanden
6 personen€ 195.--
minimaal 45 bestanden
7 personen€ 210.--minimaal 50 bestanden
8 personen€ 220.--minimaal 50 bestanden
Opmerking: voor een reportage op locatie voor meer dan 8 personen bedragen de kosten € 220,--
In het weekend geldt een eenmalige toeslag van € 20.--
Kies je voor een reportage in de studio van Fotostudio Markelo dan gelden andere tarieven.